Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mariadikter

Vem var det som frågade om mina tidigare Mariadikter? Hör av dig igen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-10 19:25



Bookmark and Share


  walborg
Det var nog jag. Ser fram emot repriser.
2012-09-18

  Ljusletaren
Inte jag ... men intressant att du har skrivit flera /kram
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP