Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så fort går tiden

 


Min tid här

bara rusar fram

jag som inte har bråttom alls.

 

Valde inte livet här

bara leva så väl som jag kan

var inte frivilligt att komma hit.

 

Får ta fram skådespelaren

inne i själen

vilar mellan framträdande.

 

Tiden går fort

som tider gör utan tanke

att jag ska hinna med.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP