Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gråter min tid i världen

 



Jag gråter min väld


till tårar.


Till ett liv


bortom gränser.


Inga vapen som dödar


liv för liv.


Varför har vi mer krigstider


än vi lever i fred.


Långt från vår värld


finns universum långt bort.


Där vet vi inget om livet


som levs.


Men kan det finnas där


så många idioter som jorden.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-17 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP