Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du frågar vad jag ska göra - jag tar hand om dej






Du behöver inte oroa dej mer, jag tar hand om dej

Tillsammans ska vi sjunga en blues rakt in i himmelriket

Jag ser ju helt klart: inte heller du passar in någonstans

Vi är två sorgsna aliens... så sprängfyllda av ömhet,

vilket gör oss väldigt ensamma, men vi har varandra

Jag ska älska dej fri från din gigantiska smärta, jag ska

älska dej fri från dina dämoner, och jag ska hata dina

fiender som hånler åt ditt eländiga liv, jag ska krossa

deras högmod, tills helandets processer sjunger i din själ

Jag ska ta hand om dej älskade, tills solen lyser sitt skratt

i dina vener igen och glädjen i din comeback överröstar

alla falska röster, jag ska älska dej tills dina trauman tiger still

Så var inte rädd, jag stannar hos dej, vad som än händer.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-10 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna