Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi knullar mörkret





När vi knullar mörkret

När vi streamar vintergatan

med våra kyssars ömhet

När vi tvingar murarna

och sömnen att vittra och vakna

Då är vi sanna och nakna




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 05:19



Bookmark and Share


  PPQ
gilar och gillar att du får in "streema"
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna