Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svahili memorandum kalhygge riksbygg




In dess imborlandia skvalstress bomper klaustrofobia

Vaginans mysterier kvalkrets boxer nuubinoom kalas

Kolla in nistramer kaos i dina kvalfyllda ögon livsval

Varåber nellum bodia vissa justeringar knullsås

Kristi ångest noomer baxiata nyfödda lamms harmoni




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna