Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 september




vissa händelser går aldrig att glömma
vissa datum finns alltid inristade
vissa saker är så ofattbara

idag är en sådan dag




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 07:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
så är det
som ett sår
i all evighet!
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson