Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...håll i mig så leker vi..

..i höstsolen..uppe i rymden någonstans där sinnet är fritt..där vi kan flyga utan vingar..utan tyngd som håller emot..som drar ner oss i vemod..låt oss leka med varann..sådär fritt som nog bara änglar kan..låt oss vara utan minnen..utan föreställningar om hur liv ska vara..låt oss leka och bara vara lycka..................




Fri vers av kråkan VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-11 08:15



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det kanske är precis just så vi ska göra, leka oss varma, lyckliga och trygga, det är kanske just där allt detta kan bli, så blev min tanke när jag läst!
2012-09-11

    ej medlem längre
fin!..
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP