Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen och jag



Vi har sett varandra

i samförstånd

fårstår varandra i tystnad

månen och jag

_____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-11 09:51



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..fin denna..!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén