Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemland


hjärtat av kött och
lydnaden så skör
avskärmad inskärmad

men förnyad
till ursprungstanken
att gå se visa:
tanken hjärtat

du skulle se
och komma
som den störste av patrioter
för mitt hemlands skuld




Fri vers av abbe nilsson
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-02-09 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson