Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min COMEBACK - dagbok, tisdag 11 September 2012






Jag drack mina sista öl inatt, satt och skrev till klockan 6, det är tur

att man har skrivandet som ventil, annars vet jag inte hur det skulle gå

Magbränna igen, spydde 2 gånger, låg och kunde inte somna, somnade

klockan 11 på fm, drömde som vanligt starka drömmar

Mailade med min nya fina vän, "Svirran"/Erika, en underbar människa

som gör mej glad, fyller mej med hopp och tro på livet

Vaknade vid 6 med som vanligt psykotiska tendenser, snurrigt i skallen

Känner mej ändå ganska tillfreds idag, bara lite oro i magtrakten och den

gamla vanliga tröttheten, är domnad i kroppen, men det får jag leva med

Ikväll blir inget gjort, det är fotboll, VM-kval, och jag måste upp till

affären, det känns som ett stort företag, men jag måste

Helene mailade och sa att hon ska ringa mej idag, trevligt, men jag

blir lite nervös. Hör inte av mina så kallade systrar, men en kusin,

Birgitta skrev på facebook att jag kan höra av mej om jag har det svårt

Det finns snälla, empatiska människor

Jag tror att jag faktiskt kommer förmå att göra min comeback, men det

kommer att ta tid, och det får ta tid, blott en dag ett ögonblick i sänder

Känner ett sug efter alkohol, men det får vara bra med det nu, och jag

ska sluta röka, vända dygnsrytmen, gå till fontänhuset och RSMH, städa

och fixa till ekonomin... det känns som ett berg att tränga igenom, men det

kommer att ordna sej, jag får väl be om hjälp med städningen

Och jag ska flytta ut på landet igen... saknar lugnet, naturen, och sitta på

trappan med en kaffe och bara vara

Känner jag vill gå in i mellanrummet mellan det som varit och det som skall

komma, har ett kaos av händelser och känslor inom mej, vill bringa ordning,

bearbeta och sortera, hitta friden igen, och kraften och kärleken.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-11 19:42



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det är förjävligt att inte kunna sova, jag vet hur det är, har ofta svårt för det och det är så vikitgt med just sömnen för vårt välbefinnande med.
Usch vad jobbigt, tänker på dig och hoppas du får ordning på ditt inre kaus, ibland kan behöva lite stöd med, inte så lätt att klara allt själv, men du verkar ha lite personer som bryr sig ser jag och det är ju bra! :)
Kram!
2012-09-14

  Anna*
Du har klarat det förr och du kommer att klara det igen. Jag tror på din förmåga!
2012-09-11

    Katta70 VIP
Tänker på dig.
En sak i sänder som tiden vänder.
Du klarar det här!
2012-09-11

    ej medlem längre
http://www.youtube.com/watch?v=RtP4K8ihe3g

2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna