Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..ensam heMMa..

..Och jag älskar det!!..penslar på plats..musiken på..städat och klart..öl på kylning..tror det är ett år sedan sist..härligt!!..inte för att jag inte älskar min familj..inte för att jag önskar ha det så här jämt..absolut inte!!Älskar att ha allt jag har..älskar livet..rörelsen i detta liv som är mitt..rörelsen som aldrig stannar för att så många runt om förgyller mina dagar..med växande..med sysslor som aldrig någonsin tar slut...bara det att ibland..för att komma i fas..ifatt..med mig själv..vill jag ha..en kväll..när mörkret lagt sig..när allt för dagen är klart..för mig själv..med mig själv..när det går...och idag är den dagen!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-11 19:48



Bookmark and Share


  Gawain
Gott och skål för mer sånt åt folket :)
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP