Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig frid


Svävar på lätta vingar

rymden bär

lyfter och lyftes

upp i en annan sfär




sakta så sakta dalar

än är inte tid

tid att söka salar

salar med evig frid.





Bunden vers av Alva Johnsson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-12 09:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP