Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min COMEBACK - dagbok, torsdag 13 September 2012




Vaknade vid halv fem efter mardröm om unga aggresiva karriärister,

psykotiska känslor och trött, trött... hade inte energi till att göra något,

ingen städning, grannen kom över och vi lyssnade musik och tog några öl,

som vanligt

Känner att det är många som tänker på mej med kärlek nu, och jag på

dom, det måste gå att göra en comeback, trivs inte med mitt liv

Grannen kommer snart igen, vi ska prata och ta några öl till




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-14 02:22



Bookmark and Share


  Magica VIP
Sänder en kram och positiv energi så gott jag kan! :)
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna