Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..när man känner..saker som man inte får..

...eller inte känner saker som man ska..

..blir det lite svårt..

..att känna något alls.




..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-15 10:53



Bookmark and Share


    Ladyblack
känslan har inget förnuft och förvirrar djupt.

enkla ord om depressionens obehag, vackert skrivet!
2012-09-17

  Vildkärlek
Jättebra.. känner igen problematiken =)
2012-09-16

  PPQ
genialt helt enkelt allt, precis allt ryms i denna text
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP