Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla snäcka

Min lilla snäcka
Om jag dej kunde smeka
Som en kvinnas famn...
Där trygghet fanns..




Bunden vers (Haiku) av Lazze
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-02-10 02:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
öskar jag hade din talang
och b gates penningar
2008-02-11

    Lazze
Där lyckaDES JAG
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lazze