Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är Alkoholist men avskyr det


Min flaska och jag

När flaskan rullar på bordet
Och jag är kanon
Då är det dags för dilerium tremens
Då har flaskan fått makten
Och jag är ett viljelöst vrak




Fri vers av Lazze
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-02-22 22:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Aj vad det svider och skaver
2020-03-29

  lodjuret/seglare VIP
tomflaskor skramlar bra i prakt
men någon makt
har jag int hört de äga
det vore bra mye att säga
låt du flaskan gå te slakt
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lazze