Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Usch..porrsurfar... hemskt last värre än supa..man känner sig äcklad.. förnedrar både sig själv och de som låter sig filmas..usch... känner mig usel...


När trazan blev tarzan

När jag var ett fromt litet barn
Fanns ingen trasa..
Bara tummen..
När jag ser
På nåt jag inte kan ta på
Är det en viss tröst




Att veta att nu hjälper Jesus mej
Varje dag
Varje sekund
Och han dömer inte\'
Och gör han det
Vet jag att han dömer mej fri



Men samtidigt
Måste jag kämpa som fan
Inte ge efter för
Begäret bara för att njuta en
Kort stund..
Det är tufft
Men med Herrens hjälp ska
Jag slå ner fienden
Med min lovsång!

Och det är lika säkert
Som en predikan och en kyrkstöt!!







Fri vers av Lazze
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-09-15 05:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
.
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lazze