Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se rubrik


Förlust av en kär

En kristallklar trumpetton

flyr mot solen,

exploderar

i en kaskad av ljuspunkter.

Långa röda toner av cellon

avbryts av ett pukslag.

Liljorna gråter,

trots violinernas valsmelodi.

Varför,

har Du övergivit mig?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Nyås
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-09-16 11:50



Bookmark and Share


  erna frank
Den är fin--Den flyr mot solen- exploderar- pukslag- gråtande liljor-- ger karaktär och bra tempo åt texten.
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås