Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nätterna med den ångest som jag med ett påklistrat leende gömde i hjärtat på dagarna.


Ångest.

Försöker sova utan att vilja avsluta dagen.
I nattens dimma fortsätter den ångest
som dagen inte släpper taget om.
I svart, mörklila, illrött lyser fasans färger på mitt tak.

Med mina ögon slutna lyser färgerna igenom.
De träffar mitt innersta med en sanning
som får hela kroppen att protestera.
Försvarslöst tar jag av det svarta och förgörs.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-16 19:00



Bookmark and Share


  PPQ
usch vad man känner igen sig starkt skrivet
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP