Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


utan att nämna skammen


jag navigerar i min längtan
inte ännu får du
ta del av målningen

låt först framtiden korrigera
dess drag
som den stränga efterklokheten

jag hör skrattet innan jag förstår
dess innebörd
lutar min förtröstan mot en tagg
annat finns inte

detta är dagar utan tårar

det får man inte fästa sig vid
de är inte här för att stanna
det har de redan sagt, men kaffe

vill de ha




Fri vers av Marta
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-16 22:12



Bookmark and Share


  cilax VIP
vem ska trösta Lilla Knytet dikt, så bra skrivet!
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta