Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..när vi skulle sKrubba ryggen på pappa...

Ja..så var det då..när jag var liten..skulle mamma..eller jag alltid skrubba ryggen på pappa när han badade..med borste..och det gjorde vi..varje gång. Han och andra sidan skulle aldrig få för sig att göra något sådant för oss.
Alltid när vi gjorde det där..satt han samtidigt och svor på finska över hur dåligt vi gjorde det..
En dag fick mamma nog..så hon slog pappa i huvudet med den förbannade borsten istället..Sicket liv det blev!..han svor ännu värre och blodet rann nerför ryggen i vattnet och blandades så det såg ut som värsta blodbadet..han slog efter mamma och halkade runt i eländet som värsta bambi på hal is...mamma försökte nog hålla sig undan..
Själv stod jag utanför och heja på mamma..tänkte..
DÄR FICK DU GUBBJÄVEL!..

Man kan ju tycka jag borde blivit lite rädd..men eftersom jag var ganska van..vid bråken..blodet..så blev jag inte det..tyckte bara det var bra..att mamma skadade honom och inte tvärt om.

Undrar ibland hur mycket det där påverkat mig?
Är det därför jag oftast hittar människor eller att dom hittar mig som bara vill ha..utan att ge..?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-17 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag borjade skratta hogt nar jag laste att hon slog med borsten i huvet, i denna egentliga sorgliga historia, kanske for att det kandes irriterande att han inte var tacksam for er vanlighet.
2012-09-17

    ej medlem längre
en märkvärdig text, tycker om den..
2012-09-17

  Ulf D VIP
Spännande text, kanske är det frågan som får oss att skriva, finna ledtrådar, nya infall på de texter vi skriver och de vi läser. Orden tar tag i något och det är en expedition att finna ut vad det kan vara.
Intressant att läsa och reflektera över din text. Jag hoppas fler gör samma sak.
De som föder oss formar oss, finner då din utforming av skrubba som om det är något att tvätta bort bli ren ifrån och texten handlar om pappans sätt, humör. Vi vill förstå eller lägga tankarna på nya sätt.
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP