Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..och nu SKA vi rädda världen..

..trött på detta så nu är det fan dags..sluta konsumera..sluta köra bil..sluta FLYGA..sluta kriga..sluta missbruka i alla dess former..sluta FÖR FAN!..vi tar ju livet av oss..allihop..som värsta superidioter..dumma som..

..vet att det inte kommer bli så..allas våra hjärnor är förpestade redan av egon som styr över allt..självförverkligande som är absurt..så pass att man verkligen skäms oerhört för att vara människa..fast det är väl så det ska bli..för inte fan är vi värda något annat än att bli utplånade en gång för alla..så blir det kanske NÅGOT utrymme för det vackra..för de själar och det liv som KAN leva i samspel utan självförverkligande för att dom förstått att själva den grejen handlar om samspel och inte om tuttoperationer..sexlekar eller vem som flyger längs..har finnas bil..hus..eller för att inte tala om finast bilder på facebook..det är inte mer än rätt åt oss....

..när det händer...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 07:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att tro att vi skulle kunna rädda jorden är naivt och utopiskt.
2012-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Man skördar vad man sår. Människans inneboende synd gör att hon bygger ut det helvete hon bär inom sig.
Något mycket värre än förintelse och utplåning väntar den som inte tar vara på Jesu erbjudande om räddning.
2012-09-18

  PPQ
amen för det jag tycker du sätter ord på mina tankar
2012-09-18

  Ljusletaren
Gillar din ord och nästan hela texten ... utom att jag tror att vi kan vända allt innan jorden går under ;.)

Förbenat bra ordat/ kram
2012-09-18

    ej medlem längre
en tänkvärd text..
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP