Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg himlastallet


Jag såg himlastallett

i kväll

lika imponerande

som alltid

där fanns njutbar

tystnad

njutbart mjukt

utan väggar

utan skugga

bara djup

tystnad

_____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 08:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Storslaget!
2012-09-18

  Chawa VIP
Fint!
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén