Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka i sanning


Världens fåfänga




Sökande efter lyckan

snubblade hon på all världens fåfänga.


Tills helt plötsligt den nakna verkligheten

låg för hennes fötter.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-19 07:53



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja allt möjligt finns på vår väg genom livet. Din dikt får mig att tänka efter så jag inte faller för alla frestelser på grund av fåfänga.
2012-09-19

  Daniel_78 VIP
:) jag gillar denna,

jag fick en känslobild av en snurrande tärning
som inte vill sluta snurra.
2012-09-19

  anits VIP
Så sant och bra skaldat
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP