Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärt--besvär



Hjärtbesvär!

Kittlande

Pirrande

Skönt

Längtande

Mmmmm





Hjärtbesvär!

Darrande händer

Ring 112 !!!

Olidlig väntan

Tjutande signaler

Tårar



Många







Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP