Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt som ett bidrag till skyltdikterna vid Ordfestivalen i Östhammar.


Att våga

Vind vågar fjärden
från havet mot hamn.

 

Nog modig är den
som i kärlekens namn

 

vågar sig färden
från navet till famn!

 

 

 

-----------------------
Mer information om festivalen finns på:
http://ordfestivalen.blogg.se/2012/may/
Yes! Nu är det bekräftat (på festivalens facebook-sida) att dikten kommer att visas i något av skyltfönstren i centrala Östhammar under oktober.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 590 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-19 23:21



Bookmark and Share


  Annika Persson
att ta vind i hand
och få en blodad tand
kräver mer än mod

båt läggs till i hamn
så träffar du vännen din
ödet blinkar tur

lätta ankare
segla tills chansen är kär
vilja väger tungt

längtan molnet där
blås bort det för modet här
längta kan alla

med mod och vilja
stiger du in i ditt hus
ser vita liljan

livet är så

2012-11-07

  Annika Persson

är två om en famn
ett öde blinkar tursamt
så att det håller


2012-11-07

  © anakreon VIP
Gratulerar!
Calle
2012-09-25

  Minkki VIP
grattis, Tobi!
2012-09-24

    ej medlem längre
Vackert skrivet om kärleken och att våga!
2012-09-20

    ADI Nehlin
fin...att våga är onekligen modigt
2012-09-20

  Minkki VIP
jättekiva! lättläst och go' med klur... det blir gullstjärna och 'papukaijamerkki' för den här! hoppas de tar den :)
2012-09-20

  bittemi VIP
Fint fångat!
2012-09-20

  Ninananonia VIP
:) fint
2012-09-20

    Upplandspoeten
En vacker beskrivning av kärleken och att våga fånga den.
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)