Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min hund ska dö idag..


ser att du lider..ska hjäpa dig fri..

älskar dig så
vill inte vara utan dig
vill du ska springa
busa
leka
vill inte se dig sådan som du är nu
ser att du lider
förlåt mig för härom natten när du inte kunde andas normalt
för du hade så ont
jag satte i öronproppar för att
slippa höra dina andetag
dom gjorde så ont ville ju
VILL
befria dig ta bort det onda göra dig bra och glad
Älskade du
jag älskar dig!!
ska hjälpa dig nu så du blir fri och kan leka som du brukar

igen och igen och igen
vi ses där
förlåt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-21 07:51



Bookmark and Share


  reza.hb
Beklagar sorgen efter
förlusten av din bästa vän
2012-09-21

  Hanna Mari Wallin
vet hur smärtsamt detta är, och hur du verkligen beskriver en innerlig önskan att göra din älskade hund frisk, beslutet är det svåraste
det är inte bara ett djur utan en riktigt vän, en ärlig livskamrat...

Kram
2012-09-21

    ej medlem längre
Berörande om jobbigt beslut , även om vi måste
hjälpa dem..kram !!!
2012-09-21

    ej medlem längre
Kram
2012-09-21

    Ladyblack
må han vila i frid <3
2012-09-21

  Palett
Stark text om ett svårt beslut !!
2012-09-21

  Harriette
..så smärtsamt...har varit där själv.....och känner med dig
2012-09-21

    ej medlem längre
var gång, lika smärtsam.. jag vet ju
i mitt fall, läker minnena.. ha förtröstan
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP