Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min COMEBACK - dagbok, torsdag 20 September 2012





Vaknade helt omtumlad av drömmar, slut i huvudet, psykotisk, halvpsykotisk

Somnade om, steg upp vid 5, em, mitt tillstånd börjar förvärras, det blir kanske

en färd ner till USÖ, om det är värre imorgon.

Gjorde ingenting på kvällen, utmattad, satt här vi datorn, åkte och handlade

Kollade på Skavlan, la mej vid halv 11, låg i en dvala, vaknade till vid halv 2,

gick upp, rökte, tog en öl, höll på att spy, har ont i huvudet... mår inte alls bra

Klockan är över 4, och jag kan inte sova, kommer inte ner i mej själv, rastlös

och förbannad över att jag ska må så här. Om nån kom och skjutsade mej så

skulle jag be denne att köra mej till psyket, vet inte vad jag ska göra, går och

lägger mej och plågas vidare...




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-21 04:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du för en kamp och vi lider med dig....
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna