Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fönster

 

 

sus

 

uppvaknande

 

 

gryningshimmel över varm hud

under täcket

 

de nakna tankarna

 

genom glipan

är septembers sena

 

en fläkt av längtan

 

 

kall, frisk

 

 

inifrån

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-22 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP