Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att uppskatta de där små gesterna


Kärlek i vardagen



Ser kärleken i vår vardag

Du bjuder mej morgonkaffe

Öppnar garageporten

Vinkar ibland i köksfönstret till mej

Köper den där dyra goda osten

bara till mej.

Kommer och lyssnar på mina

framträdanden.

Skryter lite över mej (har jag hört)

inför Dina kompisar.



Du ger mig energi.





Härligt!




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-22 17:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är en underbar kärlek
i vardagen, den säger så
mycket
2012-09-23

  Änglaögon
Den enkla och absolut bästa vardagslyckan beskriver du med innerlig och varm känsla.
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP