Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv singlar till marken



Höstskrud.


Löv singlar till marken,


flammande i guld.


Plogfårorna doftar jord och mylla.


Tranorna sträcker mot söder,


alltmedan


idena bebjörnas.



Naturen rustar för vila




Stilla så stilla


när stormarna bedarrat.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-24 09:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat om hösten
2012-09-25

  anits VIP
Mycket fint skaldat om hösten
2012-09-25

  Knickedick
bebjörnas var ordet sa Bull
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP