Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sibiriskt raseri utan station


I de salarna har jag vandrat. Vingungad. Bojojkad. Tovad. Sonmatad. Mästarnamngiven. Ett barfotabarn med öppenhjärta. Säkert lika patetisk som det nedpräntade ursprunget. Med grammatikens skugga vilande över dagarna framåt. Hjärninjecerad med religionens tungsinne på molekylnivå. För framtida bruk oduglig som den trasiga bussen i hörnet. Och. Det hade varit så enkelt att knulla vackert. På utsidan. Lätt att lägga sig till rätta i en låda av kaputt och onåbar. Men stämplad kulturacceptabel. I pannan. Med armen utlagd för vampyrbett och blodsugning. Eller hur?

Men jag valde det som var värre.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-24 11:04



Bookmark and Share


  Nanna X
väldigt naken text, jag gillar den mycket.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP