Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smitta

Luft
smittad av ord
unken
skämd
ur gammal brunn

Fadd
mellan oss
jolmig
varför kunde inte
locket stanna på?




Fri vers av Örjan Carlborg
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-09-24 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örjan Carlborg