Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När slutar hjärtat blöda?


Ett sår som aldrig läker

Om livet ändå gick leva om igen..

Alla fel jag gjort. Misstag.. skulle behandlat dig med respekt.

Du förtjänade mer, jag gav dig mindre.

Borde förstått. Inte väntat.

Borde älskat, inte sårat.

Du fanns där. vart fanns jag......

Är jag ens värd något nu

Önskar jag kunde sagt hur rätt du har. vilken idiot jag är

förmodligen lär du aldrig läsa de här.

Jag har i alla fall lärt mig den viktigaste läxan i livet,

kommer ta till vara på dem som älskar mig.

och värna de som ger mig kärlek, av hela mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Decerto
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-24 23:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vilken fin kärleksförklaring! :)
2012-10-24

  Decerto
Älskar DIG! <333
2012-09-25

  ErikaRoos
<3
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto