Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna kör sittupps



Vindarna kör sittupps

i dag

jag känner deras ansträngningar

hör hur dom flåsar

träden applåderar

i sin baundran

de vita kossorna

syns oroliga

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-25 09:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Applåd redan för titeln...
2012-09-26

  Celticgirl
väldigt bra förklaring på det blåsiga väder som råder idag.
2012-09-25

  Daniel_78 VIP
vindarna visar verkligen att på naturens krafter.
en verkligen härlig bild du målar upp här. kossorna i slutet gör den extra bra,
de som tvingas stå ute.
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén