Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hungrande



De giriga

gapar över mycket

och efter mer.



De hungrande

gapar efter mat




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-25 10:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sanna ord skriver du här
2012-09-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mer vill mer ha
aldrig får de nog!
Det är faktiskt de
fattiga som ger mest
om man räknar i %
av vad de gett av sitt...
Ett akut behov Du
tar upp...


2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP