Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min COMEBACK, dagbok, söndag 23 september 2012






Vaknade väldigt trött, håglös. Satt här på poeter och FB. Kollade på Beck, som

jag tycker var ganska förutsägbar och tråkig. Tittade på Skavlan som hade

Palmes tre söner som gäster. Fina killar, berörande, och så gudinnan Lena Ohlin,

huva vilken kvinna och människa! Gick och lade mej vid 1, låg och tänkte och

försökte meditera, det gick sådär. Har inte orkat göra någonting praktiskt.

Ännu en dag som en transportsträcka mot framtiden. Mådde dåligt över Mickes

domedagspredikan, hans aggressiva attityd mot andra religioner än

kristendomen, men det får vara slut på det nu, jag ska säja honom några skarpa

ord när vi är nyktra. Jag är ju luttrad och ganska trygg i min tro, men det finns ju

andra som kan ta riktigt illa vid sej av hans predikande.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-25 17:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja varför alla dessa texter om tro och att en viss sorts "tro" är den "rätta". Trist...Håller med dig!
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna