Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kysser din muns ögon






Jag ser dej med mina läppar,

kysser dej ömt och varsamt

där du vill och längtar

Jag ser att du fryser i

den skrämmande världen

och jag bäddar ner oss

på fårfällen under dun

framför brasan, sätter

på Satie som du älskar

Jag kysser din muns ögon

tills du börjar nynna

och gråta din gråt

av glädje, kärlek och sorg

Vi minns de gamla tiderna

då vi var unga och vilda

och gjorde uppror mot

precis allting, och ur vårat

nu flödar evigheten upp

och smärtorna förbyts

i frid och generositet

Inte tänka, bara känna,

gråta gråten skimrande

Din själ är min själ,

min själ är din själ

och vi kysser

varandras munnars ögon.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 181 gånger
Publicerad 2012-09-25 20:31



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Så vackert beskrivet. Innerligt. Själavärmande
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna