Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ovan


Reflektion av en gammal man

Ung, glad och lycklig,
då dansade jag polka.
Nu blir det slowfox.




Bunden vers (Haiku) av Gunnar Nyås
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nyås