Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje liv

I varje liv finns en sanning
I varje hjärta ett ljus
i drömmen
kan man förlora sig själv
och hitta tillbaka
när gryningen
kommer

I varje liv finns en sanning
I varje hjärta ett ljus

i gryningen
förlorar drömmen
sitt innehåll




Fri vers av Laertes
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-26 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes