Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time recaps

färdades genom tiden
på undermedvetna resor
såg drömda platser,
meditativa ögonblick

(sekunderna)
räknades dig tillgodo
medan
de andra
fick tiden att gå

Allt koncentrerat till
ditt medvetandes
tidlösa
ström

Att vara utanför är
att vara del av allt
Att vara en del av allt
att stå utanför




Fri vers av Laertes
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes