Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskyddande ...

 

när du öppnar ditt hjärta

börjar bry dig om

vill vara ansluten

då älskar du andra person

mer än dig själv

 

så gärna

vill du vara en axel

för någon att gråta mot

du känner

den minsta smärtan

för du själv inkluderas

du vill skydda den du älskar

blir skyddare

utan att vara inkräktare

du vill hjälpa

nå ut när det behövs ...

 

så är det med kärleken

den tar fram skyddande egenskaper

i dig

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-07 13:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, så är det verkligen...söt bild till din fina dikt...
2017-06-10

  Nils-Robert
Kärlek ger kraft och ömhet i samma andetag.
2017-06-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens styrka ömt och fint beskriven i din fina dikt med underbar bild därtill.
2017-06-07

    ej medlem längre
Vackra ord om kärleken.
2017-06-07

  Quasimodo
Så fint om kärlekens kraft och möjlighet när den är som störst!
2017-06-07

  mickech
Oerhört ömsint och vackert,
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One