Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig erika<3


Dina ord värmer mitt hjärta

När vinden dånar utanför fönstret och tystnaden ekar i väggarna,

längtan efter dig är allt som håller mig vaken på kvällen.

Några få ord som "jag älskar dig" far i mina tankar,

känns nästan som någon viskar det i mina öron.

Undrar var jag är någonstans,

kan känna doften av din parfym och nästan höra din röst.

Vill hålla om dig, säga förlåt och berätta hur mycket du betyder.

Jag är inte i paradiset även om det är lika underbart.

Vill nypa mig i armen för att veta att jag inte drömmer

men ändå en dröm jag aldrig vill vakna ur.

tankarna far,

är jag i sjunde himlen?

Nej men djupt i mitt hjärta,

Där våra minnen alltid lever kvar




Fri vers (Fri form) av Decerto
Läst 858 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 22:46



Bookmark and Share


  Decerto
Tack!:)
2012-09-26

  mare VIP
Mycket fin..
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Decerto
Decerto