Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoltankar II

 

Ja ja

Jag hör hur du frustar. Hela vägen hit. Men om jag nu vill vara struts? Och tro på vingmuttrar? Bara en liiiiten stund. Av ursäkter och slinger? 

Nä. Fuck. Jag vet. 

Det duger inte. Hur tjusig man än är. Som struts.

Genom luften klingar groovy skratt av getter i maskopi. Med dig. Och dina besvärliga hattar.

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-28 12:56



Bookmark and Share


  bögpoesi
haha en hel del allvar och humor i denna godsak. Jag ville vara struts som barn så fortsätt drömma om att flyga.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP