Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterminne

Jag minns det glada barnet
Röken ur min mun så munter
Snö, lek och is
Stjärnorna på himmlen tindra
Min väns klara ögon
Dom höga drivorna av snö
Stela frysta kläder
Det varma hemmet




Fri vers av G.T.F
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-02-11 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.T.F