Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora frågor

Stora, stora frågor om alltet och inget
blir så små, så små
då jag håller det lilla späda livet i mina armar för första gången.
Bara de goda och kärleksfulla träffar rätt en stund.
Nåja, snart tillbakaka i verkligheten.
Synd att då dom flesta ändå känt och älskat - inte mer ha att ge.




Fri vers av G.T.F
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-02-21 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.T.F