Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå ljus

Blått ljus sköljer över oss i natten
vi springer för livet bort
Över vägar stängsel vatten
det som en spännande lek var ledde fel
jag ligger still i det fuktiga gräset
I tankarna springer jag forfarande
mina darrande ben bär inte längre
En känsla av skam över tårar och hjärtslag
Blod blandas i min mun
så smakade verkligheten
Jag undrar var mina vänner är




Fri vers av G.T.F
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-02-26 02:26



Bookmark and Share


    jef
riktigt bra!
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

G.T.F