Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gyllene åren

Hon lever i hjärtat mitt

i bilden som jag ser.

Känner åtrån jag känner

för henne.

Hennes leende mun

ögon som gnistrade.

 

Minns den kropp som gav

så ljuvliga känslor.

Tänk att bara

av att se bilder

av henne.

 

Talade med henne

i telefon.

Hennes röst var lika ljuvlig

som bilderna jag såg.

 

Så tog kontakten slut

jag skrev

men fick inget svar.

Så nu skriver jag

den här dikten.

 

Och minns henne som tände

den där elden i mitt bröst.

Tänk att får ta emot

en sådan passion.

I det ska vara

de gyllene åren.

 

Och gyllene år

blev det

den tid det varade.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-29 19:56



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mjuka fina ord av tacksamhet för att just du och hon fick känna det.
Bravo/kram
2012-09-30

  anits VIP
Kärleksfullt skaldat
2012-09-30

  erna frank
Du beskriver en tillbakablick av passion som du ännu minns Så fint präntar du ner ögonbliken.Bilder som du delar med dig av! Fint och kärleksfullt...
2012-09-29

    ej medlem längre
varma kärleksfulla rader
2012-09-29

  Maj-Lis VIP
Så fint du skriver om henne ...som ditt hjärta brann för...i de gyllene åren
2012-09-29

    ej medlem längre
En att minnas!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP