Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det olevda livet





Ända sen tonåren har jag väntat på att livet ska börja

Kanske börjar det vid 50, kanske efter döden, kanske

i nästa liv? Detta mitt liv är inget riktigt liv, bara en

vänthall på glädjetåget.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 578 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-29 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord och känslor som når fram och leder till tankar!
2012-09-30

    ej medlem längre
jag tycker att du ska satsa pa 50, det finns ett hopp i dikten
2012-09-30

  Osvalds_Dotter VIP
Jobbig känsla texten förmedlar...
Den berör, den känns.
Önskade man kunde vrida tiden tillbaka,,
Tror du det skulle förändra något?
2012-09-29

  Osvalds_Dotter VIP
Jobbig känsla texten förmedlar...
Den berör, den känns.
Önskade man kunde vrida tiden tillbaka,,
Tror du det skulle förändra något?
2012-09-29

  Magica VIP
...alltså om mitt liv då...
2012-09-29

  Magica VIP
Håller med, känner detsamma...
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna